kasika i viljuska
Ambasade

Nacionalna kuhinja, način spremanja hrane, kao i namirnice koje se koriste za najpoznatije recepte, predstavljaju svojevrsne brendove svake zemlje.
U jelima uživaju sva čula. Ona se pamte, prepoznaju, traže, prave... Recepti se dele i šeruju.
Ovo je idelna prilika da predstavite važan deo nacionalne kulture, život i istoriju gastronomije svoje zemlje.
S našim medijskim partnerima i učesnicima podelićemo vaše recepte, specijalitete i predstaviti najpoznatije kuvare, način spremanja i čuvanja hrane.

Proizvođači hrane

Upravo ste spremili novi proizvod za tržište i tražite pravu priliku za promociju. Festival "Kuhinje sveta" nudi vam mogućnost da na jednom mestu, promovišete svoje proizvode i organizujete edukativne radionice. Pored toga, iskoristite i mogućnost za bolju vidljivost svog brenda, prozivoda i usluga u medijskim objavama, intervjuima, saopštenjima, kao i objavama na društvenim mrežama.

Dark Chocolate-fi8203135x368
VLAD9830-fi8203611x405
Priprema i serviranje hrane

Da bi bila savršeno spremljena, serivirana i najvažnije od svega, da bi sačuvala sve zdrave i hranljive sastojke, hrana treba da se sprema u posuđu visokog kvaliteta.
Ako imate li posuđe koje čuva vitamine i minerale, dugo drži toplotu i štedi električnu energiju, festival je savršeno mesto za promociju vaše masterpiece kolekcije...
Predstavite svoje proizvode za pripremu, serviranje i čuvanje hrane, posuđe, escajg, servise za ručavanje i druge dodatke za čiji kvalitet govori sve svetske jezike...

Zdravija hrana

Zdravija hrana je vaša strast i zato ste pasionirani ljubitelj ukusnih obroka koje sami spremate i rado delite s drugima. Organska hrana, vegetarijanska, veganska, sirova veganska ili neka drugi izbor - svi su dobro došli!
Predstavite svoj blog, radionicu, najnovije recepte koje ste sami osmislili za zdrava i ukusna jela, čoko barove, energetske sokove, domaće namaze...

voce, leto
sr_RSSerbian
en_USEnglish sr_RSSerbian