Kuhinje sveta

"Kuhinje sveta" jedinstveni je festival nacionalnih kuhinja, hrane i opreme za pripremu i serviranje namirnica.

Na festivalu su, do sada učestvovali izlagači iz celog sveta koji su predstavili domaće i strane specijalitete, gotove proizvode i hranu spremanu prema tradicionalnim i modernim receptima, pića, posuđe i kuhinjsku i profesionalnu (HORECA) opremu za serviranje i pripremu hrane.

Na prethodna četiri festivala, pored Srbije, preko ambasada i konzulaata, svoje kuhinje predstavili su: Vijetnam, Indonezija, Iran, Maroko, Pakistan,  Turska, Tajland, Švedska, Slovenija, kao i: Grčka, Španija i Francuska, preko proizvođača ili distrubutera hrane.

Prethodna četiri festivala okupila su više od 250 izlačaga i proizvođača namaza, džemova, čokolada, voćnih sokova, zimnice, pića, sireva, gotovih proizvoda, čajeva, meda, kuhinjskih aparata i profesionalne opreme za restorane i ugostiteljske objekte.

Hranu na festivalu spremali su kuvari iz Srbije, Brazila, Australije, Indije, Turske, s Novog  Zelanda...

Pozivamo da se uključite i promovišete svoje proizvode i aktivnosti i uspostavite kontakt sa potencijalnim klijentima, distributerima i kupcima.

 

Program

Present your company or your country’s cuisine by choosing the most suitable package featuring a stall, food workshop, and a demonstration of your product or service. Become our partner and let a festival segment bear your name!

HOW TO REGISTER

Želite da se prijavite na najjednostavniji i najbrži način? Prijavite se.

ratings
Beograd 16-17. novembar 2019.
12 – Ambasada 16-17:11.2019
Ambasador Maroka – 11:2019
1 – Novemb:16-17:2019
stand 2019
Vijetnam
d8 LOGO
Beograd 8-9. mart 2019.
Turska, Kuhinje sveta 2019 1024×512 px
Kuhinje sveta, total 2019: 1024×512 px
Mehmed, Gaziantep 1024×512 px
Beograd 2018
Kuhinje sveta
Radionica Katy the Cook
Kuhinje sveta 2018, radionica ambasade Inodnezije
Kragujevac, jun 2018
Kuhinje sveta, Kragujevac 20189526
Kuhinje sveta, Kragujevac 20189514
Kuhinje sveta, Kragujevac 20189420
Kuhinje sveta, Kragujevac 20189499
Rekli su o festivalu

Our health is highly dependent on the choices we make when it comes to buying, preparing and storing food.  That is why we have decided to launch World of Cuisine festival, a new project set up within the traditional Belgrade Health Festival.

Dr Mirjana Micovic
Mirjana Micovic, doctor and president of the Health Festival

Being a big gourmand and a big fan of international cuisine, I’m absolutely thrilled that Belgrade is going to have such a nice festival. I might “steal” one of the recipes to share on my blog or show. I’d like to thank the organizers for this brilliant idea. See you at the tasting show!

Sloba Stefanovic
Sloboda Stefanovic actor and blogger.

Zbog svog posla u prilici sam da upoznam razne majstore svog zanata i zato se unapred radujem i predstojećem festivalu "Kuhinje sveta". Nema kuhinje i dobrog kuvara bez poštovanja osnovnih namirnica i tradicije, ali i bez degustacije drugih trpeza.

Dafina Dostanić
Dafina Dostanić novinarka Blica

Ishrana je osnova za zdrav, kvalitetan i srećan život. Festival “Kuhinje sveta” jedinstvena je prilika da učimo od onih koji to najbolje znaju.

IMG_1699
Marija Razić voditeljka i urednica u RTCG
Partneri festivala
Medijski partneri
en_USEnglish