kasika i viljuska
Embassies

Nacionalna kuhinja, način spremanja hrane, kao i namirnice koje se koriste za najpoznatije recepte, predstavljaju svojevrsne brendove svake zemlje. U jelima uživaju sva čula. Ona se pamte, prepoznaju, traže, prave... Ovo je idelna prilika da predstavite važan deo nacionalne kulture, život i istoriju gastronomije svoje zemlje. S našim medijskim partnerima i učesnicima podelićemo vaše recepte, specijalitete i predstaviti najpoznatije kuvare, način spremanja i čuvanja hrane.

Na ovogodišnjem festivalu učestvuje ambasada Švedske.

Food Producers

Upravo ste spremili novi proizvod za tržište i tražite pravu priliku za promociju. Festival "Kuhinje sveta" nudi vam mogućnost da na jednom mestu, promovišete svoje proizvode i organizujete edukativne radionice. Iskoristite i mogućnost za bolju vidljivost svog brenda, prozivoda i usluga u medijskim objavama, saopštenjima, i na društvenim mrežama.

Dark Chocolate-fi8203135x368
Vino
Proizvođači pića

Koliko puta ste slušali priče o čuvenim francuskim vinima, škotskom viskiju i belgijskom ili češkom pivu? Da li znate koliko godina rada i reklama stoji iz njih i koliko ovakvih ili sličnih festivala i direktne komunikacije s konzumentima?

Festival "Kuhinje sveta" nudi vam mogućnost da promovišete svoja vina, rakije, piva, napitke, zdrave sokove ili organizujete predavanja i radionice. Neka vaš uspeh počne, već sada!

Food Preparation and Serving

Ako imate savršenu opremu za serviranje i priprenu hrane, posuđe koje čuva zdrave i hranljive sastojke, festival je savršeno mesto za vas.
Predstavite svoje proizvode za pripremu, serviranje i čuvanje hrane, pećnice, aparate, roštilj, posuđe, escajg, servise za ručavanje i druge dodatke koji obroke čine lepšim i jednostavnijim.

VLAD9830-fi8203611x405
voce, leto
Healthy food

You have a passion for healthy food and enjoy making delicious meals which you are more than happy to share with others. Go organic, vegetarian, vegan, raw vegan or some other style – anything is welcome!
Introduce your blogs, workshops, your own latest recipes for healthy or special meals, energy drinks, home-made spreads…

Ove godine uživajte u zdravim, hladni ceđenim sokovima, organskom voću i povrću, voćnim namazima...

en_USEnglish